Internet afsluiten.nl - Snelle en goedkope Internet abonnementen aanvragen

Goedkoop internet afsluiten bij Tele2
woensdag, 18 juni 2014 10:44

Wanneer het weer tijd is om een nieuw contract af te sluiten voor internet omdat je gaat verhuizen of omdat het oude contract simpelweg verloopt, dan word het tijd om een nieuw internet contract af te sluiten. Natuurlijk wil je een zo goedkoop mogelijk contract maar wil je niet inleveren op kwaliteit. Wij hebben onderzoek gedaan naar de verschillende prijs kwaliteit verhoudingen op de internet markt.

Goedkoop internet

Van alle onderzochte internet providers komt Tele2 als beste uit de bus. Ze zijn precies zoals ze zichzelf aanprijzen, het zwarte schaap. Met lage prijzen en hoge internet snelheden wijken ze af van de meeste andere providers. Bij Tele2 kan je kiezen uit 2 contracten. Er is 1 contract met een duur van 1 jaar en een contract met een duur van 2 jaar. Standaard word er een snelheid van 20mbit/s geleverd bij beide contracten. Wil je toch iets sneller internet? Dan is het mogelijk om voor €2,- per maand extra een verbinding van 40mbit/s te krijgen.

Kosten voor goedkoop internet

De totale kosten van een contract bij Tele2 hangen van 2 variabelen af. Zo moet je van te voren bepalen of je 20 of 40 mbit/s wilt hebben. Er word aangeraden om voor de 40mbit/s te gaan maar dit geld natuurlijk voor iedereen anders. Verder kun je kiezen voor een 1 of 2 jarig abonnement. Bij de actie van Tele2 krijg je het contract voor de eerste 8 maanden nu voor maar 10 euro per maand met eventueel 2 euro extra voor het snellere internet. Wanneer je een 2 jarig contract afsluit krijg je 10 maanden lang internet voor maar 10 euro. Wanneer de actie periode voorbij is word de prijs 23 euro per maand.

>Goedkoop internet

Laatst aangepast op woensdag, 18 juni 2014 12:04