Internet afsluiten.nl - Snelle en goedkope Internet abonnementen aanvragen

Internet Abonnement aanvragen

Wanneer u een internet abonnement wilt aanvragen, zijn er een aantal punten waar u op moet letten, deze zijn hieronder beschreven.

Het is belangrijk om een goede afweging te maken tussen de snelheid en de kosten voor het internet.

Indien u niet weet welk internetabonnement bij u past, vindt u op de hoofdpagina een top 3 van de beste internetabonnementen.

KPN telefoon aansluiting

Hiernaast is het nodig om te weten of u al een KPN-aansluiting in huis heeft. Een KPN-aansluiting is aanwezig wanneer u een aansluiting voor een vaste telefoon heeft. Als u dit niet heeft, kunt u dit bij de nieuwe internetprovider aanvragen.

Overstappen

Als u al een bestaand internet abonnement heeft, hoeft u deze niet af te sluiten alvorens u een nieuw internet abonnement kunt aanvragen. Bij een klik op de knop 'overstappen' gaat u naar de internetprovider van uw keuze, waar u een nieuw internet abonnement kunt aanvragen. Uw nieuwe internet provider zal uw oude internet abonnement afsluiten.

Stappen voor internet afsluiten bij een ADSL provider

De stappen die u moet volgen om een internetabonnement af te sluiten wijzen zich vanzelf wanneer u op 'meer informatie' klikt bij de internetprovider van uw keuze.

Postcodecheck

Niet elke internetprovider zal overal in Nederland beschikbaar zijn. Wanneer u op 'meer informatie' of 'overstappen' heeft geklikt, zal de internetprovider van uw keuze een postcodecheck voor u uitvoeren. Er is overal in Nederland keuze uit meerdere internetproviders.

Internet abonnement aanvragen

Als u een internet abonnement wilt aanvragen, zie dan:
> Ga naar snel internet afsluiten
> Ga naar goedkoop internet afsluiten